Chi Rho deel 2

Vorige Artikel 2 van 10 Volgende
€ 7,99 (inclusief btw)

In Chi Rho belandt de 12-jarige Cora in de tijd van de Bijbel.
Als Coras vader, een beroemd restaurateur en bijbelexpert, plotseling verdwijnt, doet ze er alles aan hem terug te vinden.Cora′s enige aanwijzing komt van een vreemde kubus, waarmee ze terugreist naar de tijd van de Bijbel. Hier komt ze haar vader op het spoor en zijn ontvoerder, de gemene Hreel. Deze man wil er alles aan doen om de bijbelse figuren te dwarsbomen en zo hun verhalen te vernietigen. En daar heeft hij de kennis van Cora′s vader bij nodig. Tijdens haar tijdreis raakt Cora bevriend met Habib, een buurjongen van Jezus, en vier vrolijke muzikale dieren. Samen zetten ze alles op alles; ze moeten de Bijbelse verhalen en Cora′s vader redden!
De Ark van Noach: In de derde aflevering komt Cora terecht in de tijd van Noach. Hreel laat de dieren los en probeert de ark te stelen. Lukt het Cora om Hreels plannen te dwarsbomen?
De Grote Vangst: In aflevering vier komt Cora Jezus opnieuw tegen. Hij is op zoek naar discipelen. Intussen probeert Hreel het nabijliggende stadje in opstand te brengen tegen Jezus.
Speelduur: 50 min

Taal: Nederlands

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2022 depeerle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel