Zonder woorden kan je niet

Vorige Artikel 252 van 255 Volgende
€ 18,95 (inclusief btw)

Na Voor wie woorden zoekt, reikt dit boek opnieuw inspiratie aan om uit te drukken wat in gewone taal niet zomaar uit te drukken valt. Want woorden om het mooiste, het liefste, het innigste, het heiligste, maar ook het droevigste te omschrijven, moet je zoeken op de bodem van je ziel. Ze hebben een andere waarde dan de alledaagse. In Zonder woorden kan je niet werden zo’n woorden bijeengebracht. De grote gebeurtenissen in het leven dienen als leidraad. Maar ook wat er kwaliteit aan geeft., zoals vriendschap, geborgenheid, vertrouwen, dankbaarheid, enz. hebben er hun plaats in gevonden. Een boek vol bewogenheid, waarmee je een ander tegemoet kan gaan.

Kris Gelaude (1943) is schrijfster en actief als vrijwillig vormingswerkster. Haar meest succesrijke boeken zijn Teder Asiel en het liedboek Wie anders zou de hemel dragen (met composities van Arnout Malfliet). De bestseller Voor wie woorden zoekt is vandaag aan zijn zesde druk toe.

Joke Eycken (1974) werkt als animator van tekenfilms en als illustrator van kinder- en volwassenenboeken. In 2015 won zij de publieksprijs op de tweejaarlijkse picturale in Ronse. Zij is de dochter van Kris Gelaude.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2021 depeerle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel