Woorden die raken A-jaar

Artikel 1 van 18 Volgende
€ 9,90 (inclusief 6% btw)
Aantal

Het vicariaat Vlaams-Brabant & Mechelen lanceert een nieuw werkschrift met de evangelielezingen van de A-cyclus op zondag.

De zondagslezingen maken in onze geloofsgemeenschappen deel uit van een gedeelde traditie. In onze kerken horen we ze voorlezen en toegelicht worden tijdens de weekendvieringen. Ze worden wekelijks becommentarieerd in Kerk & Leven. Heel dikwijls geven ze voeding aan de bezinning en het gebed bij het begin van pastorale vergaderingen.
 

Voor elke zondag van het liturgische jaar worden er in het boek vier pagina’s voorzien. Voorop staat de tekst van het evangelie. Daarna volgen er twee pagina’s met ruimte om neer te schrijven wat je raakt in dit evangelie en hoe dit voor jou ook een woord kan worden om van te leven. Daartussen vind je een kort stukje duiding dat op weg zet naar verdieping. De laatste pagina bevat afwisselend een gebed, een stukje poëzie, uitleg bij een Bijbels woord, een getuigenis of een beeld.

'Woorden die raken' bevat een duidelijk wegwijzer voor persoonlijk gebruik of voor gebruik in groep. Een sterke aanrader voor alle pastorale groepen, elke gelovige christen en iedereen die geraakt wil worden door het evangelie.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

youcat jongerenbijbel € 24,99 € 8,50
© 2011 - 2019 depeerle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel