De missionaire parochie Magazine

Vorige Artikel 3 van 14 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)

Dit magazine is gewijd aan de succesvolle conferentie ‘De missionaire parochie’ die eind maart 2022 doorging in Breda, met als doel te inspireren en ondersteunen bij het vormgeven van een missionaire parochie. Hoofdspreker was de Canadese priester James Mallon, bisschoppelijk vicaris in het aartsbisdom Halifax-Yarmouth in Canada en een veelgevraagd spreker over parochievernieuwing.

De conferentie was nadrukkelijk bedoeld voor het gehele Nederlandse taalgebied: betrokken parochianen en vrijwilligers, alle bisschoppen, priesters, diakens, pastoraal werkers en werksters, catechisten, pastoraal assistenten uit heel Nederland en Vlaanderen.

In dit magazine vind je de neerslag van deze conferentie: het verhaal van James Mallon, getuigenissen, foto’s, de inhoud van de seminars en een boel tips en lessen uit het veld.

In 2014 schreef James Mallon het boek 'Divine Renovation' dat in 2019 in Nederlandse vertaling is uitgebracht onder de titel 'Als God renoveert'. Hierin schrijft hij op eerlijke en humoristische wijze over hoe hij met zijn team een weg is gegaan van onderhoud naar bloei.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2022 depeerle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel