Paas dank kalender

Artikel 7 van 8
€ 17,50 (inclusief btw)

Onze dankkalender bestaat uit veertig kaartjes. Op de kaartjes staan herkenbare afbeeldingen uit het dagelijks leven waarvoor samen met kinderen gedankt kan worden. Door elke dag als gezin of schoolklas een kaartje te bespreken en voor de kleine en grote dingen in het leven te danken, beleef je met elkaar al dankend de veertigdagentijd. Een mooie manier om toe te leven naar Pasen!

Dagelijks dankmoment
We hebben de dankkalender ontwikkeld om met jonge kinderen toe te kunnen leven naar het Paasfeest. De veertigdagentijd is natuurlijk heel geschikt voor dit ‘toeleven naar’. Het is een bijzondere periode waarin we worden uitgenodigd om opnieuw of meer met God bezig te zijn. Maar het is voor jonge kinderen – en misschien ook wel voor onszelf – een wat abstracte en lange periode. Door een dagelijkse, zichtbare handeling krijgen ook de allerkleinsten op deze manier iets mee van deze bijzondere tijd. De dankkalender is ook geschikt voor na de veertigdagentijd en Pasen. In veel gezinnen is het dankmomentje een vast onderdeel geworden van het gezinsleven.

Veertig dankkaartjes
Als je de dankkalender bestelt, krijg je veertig kaartjes in een opbergdoosje én een mini-schildersezel. Je kunt hier door een van je kinderen bijvoorbeeld een mooi dankschilderij op laten maken voor God. De veertigdagentijd begint dit jaar op woensdag 22 februari 2023.

— Digitaal gebedenkaartjes —

De digitale gebedenkaartjes zijn een mooie aanvulling op de paas-dankkalender. Van alle afbeeldingen die op de kaartjes staan, hebben we een kleurplaat gemaakt met daarnaast schrijfruimte. Hier kun je bijvoorbeeld opschrijven voor welk vriendje er is gebeden. Je kunt de verschillende pagina’s gewoon thuis downloaden en printen. Dit product is een mooie manier om aan jonge kinderen te leren hoe zij kun God kunnen bedanken voor de kleine en grote dingen in het leven. En: hoe bijzonder het is om te zien dat God ook echt hoort wat je bidt en gebeden ook verhoort.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2024 depeerle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel