Voor verdriet bestaat geen pleister

Artikel 23 van 25
€ 15,50 (inclusief btw)

Een dierbare verliezen, doet pijn. Dat is altijd zo, of je nu een geloof hebt waarop je kunt terugvallen of niet. We rouwen elk op onze eigen manier, maar het valt niet te ontkennen dat onze omgeving en achtergrond hierbij een grote rol spelen.

Verschillende levensbeschouwingen hebben verschillende rituelen, die meebepalen hoe het rouwen vorm krijgt. De leeftijd waarop men wordt geconfronteerd met het verlies is ook bepalend voor de manier waarop men hiermee omgaat. Bovendien is het rouwproces, zowel voor kinderen als voor volwassenen, hoe dan ook een zeer persoonlijke beleving en zo uniek als een vingerafdruk.

Als ouder, opvoeder of leerkracht wensen we allemaal om onze kinderen meer veerkracht bij te brengen om hun weerbaarheid te helpen ontwikkelen, zodat ze kleine en grote obstakels kunnen overwinnen. Met het boek ‘Voor verdriet bestaat geen pleister’ en de bijbehorende handleiding willen we hen handvaten aanreiken om een van die grote obstakels te overwinnen: afscheid nemen van iemand die je graag ziet …

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2024 depeerle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel