Spel: Rondje bijbel

Artikel 1 van 19
€ 29,95 (inclusief btw)

Spelenderwijs de Bijbel ontdekken terwijl je er rond fietst. Dat is de vrolijke kracht van Rondje Bijbel. Alles in dit spel draait letterlijk rond de Bijbel. En zo doet de Bijbel uw familie, (jongeren)groep, klas of Bijbelkring bewegen.

Uw eigen Bijbel krijgt een centrale plek in het spel. Alsof u hem voor het eerst gaat openen en nieuwsgierig bent naar de schatten die u erin zult vinden.

Fiets rond de Bijbel en (her)ontdek een waaier aan inspirerende thema’s, verhalen en figuren. Deel wat jou raakt en doe opdrachten tegen de klok. Met een portie geluk en een vleugje geestkracht verover je misschien wel de gouden trui en help je Bijbelse wielerploeg aan de overwinning.

Geloof het of niet, maar jij bent de ploegleider van een Bijbelse wielerploeg. Je favoriete renner staat aan de start van Rondje Bijbel, een bijzondere wielerwedstrijd.

Die wedstrijd bestaat uit twee rondes trappen langs berg- en dalkaarten. Onderweg lees je stukjes uit de Bijbel, geef je antwoord op bijzondere vragen en doe je leuke opdrachten tegen de tijd. Als beloning voor het gezwoeg geeft een Mannamanna-kaart de renner een duwtje in de rug.

Halverwege houden we een rustdag en aan het einde van de race een eindsprint. O ja, tijdens de race groeit ook je wielerploeg. Maar de Gouden Trui blijft het hoofddoel. Die is voor de eerste renner van het peloton bestemd. Maar die kan tot op het allerlaatste moment nog van schouders veranderen…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2024 depeerle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel