Voorleesbijbel voor jou

Artikel 16 van 46
€ 9,95 (inclusief btw)

Voorleesbijbel voor jou

In deze Voorleesbijbel voor jou staan meer dan 30 bekende en minder bekende verhalen uit de Bijbel. Het zijn spannende, mooie, grappige en soms zelfs verdrietige verhalen over mensen die allemaal iets kleins of groots deden omdat God dat aan hen vroeg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verhalen over Abraham en Sara, Ester en Jezus. Maar ook verhalen over Zacheüs, de tijd van Handelingen en de nieuwe aarde. Zo ontdek je op een begrijpelijke manier meerdere soorten verhalen.

De verhalen in deze kinderbijbel zijn heel geschikt om voor te lezen voor het slapengaan, aan tafel bij het eten en zelfs in de klas of voor een andere groep. De voorleesverhalen kenmerken zich door het beeldend taalgebruik, de kinderpersonages en de korte, eenvoudige zinnen, die volledig zijn aangepast op de doelgroep. Hiermee pak je de aandacht van de kinderen en houd je die vast. Dat wordt ondersteund door kleurrijke illustraties van Paul Oole, die vol grappige details zitten.

Zeer geschikt om te lezen op kinderclubs, bij missionair kinderwerk, in de klas en in thuis. Ook leuk om cadeau te geven aan wie minder bekend is met de Bijbel.

Om voor te lezen aan kinderen vanaf 4 jaar.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2024 depeerle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel